Tamara Žnidar

NAVIHANČKI GURMANI

26,00 € z DDV

Končno knjiga o hrani, ki ne prinaša receptov, ni učbenik ampak NAVIHANA KNJIGA, ki otrokom na NAVIHAN način razloži vse o hrani. Dodan je ščepec zanimivosti o prehranjevanju po svetu. S to knjigo v roki težav s hrano več ne bo, zato je bodo veseli tudi sttarši, vrtci, šole...

Podrobnosti→

Dostava naslednji delovni dan

» Dodaj na spisek želja

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točk zvestobe. Vaš voziček bo znašal 2 točk , ki jih lahko pretvorite v bone 0,40 €.V časih, ko se žal marsikdo sprašuje KAJ JESTI, da bo zneslo skozi mesec dajemo mi na trg knjigo, ki nosi enako sporočilo. Razlika je le v tem, da NAVIHANČKI GURMANI želijo otroke podučiti KAKO ZDRAVO JESTI, da bodo zrasli v močne, zdrave odrasle ljudi. Upamo, tudi v poštene in srčne, a knjiga žal na to nima vpliva.

Navihančki, ki jih skozi naše knjige že dobro poznate tokrat razložijo toliko pomembnih dejstev o prehrani in dodajo toliko zanimivosti o prehrambenih navadah po svetu, da bodo zagotovo otroke pripeljali k pravilnemu razmišljanju. Knjiga ne prinaša receptov, to ni kuharska knjiga, pač pa knjiga, ki hoče razložiti pomen prehrane za človeka, čeprav tudi učbenik ni.

  • Velikost: 14,8 x 21 cm
  • Vezava: Trda vezava
  • Število strani: 40
  • Ilustrator: Karin Berce

Ni komentarjev v temu trenutku

30 ostalih knjig v tej kategoriji: