Gabrijela Sečkar

KNJIGOBUS

25,00 € z DDV

Knjižnica deluje na čisto poseben način, še najrajši tako, da je otrokom blizu. Knjigobus pa pripelje knjige tudi tja, kjer knjižnice ni prav blizu, ker otroci knjige potrebujejo.

Podrobnosti→

Dostava naslednji delovni dan

Na voljo: Knjige ni več na zalogi


Notify me when available

» Dodaj na spisek želja

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točk zvestobe. Vaš voziček bo znašal 2 točk , ki jih lahko pretvorite v bone 0,40 €.Kaj bi otroci brez knjig? To bi bilo nemogoče! Kaj bi knjižnice brez knjig? Ne bi bile knjižnice. Kaj pa mesto, vas in šola brez knjižnice? To bi ne bilo več mesto, ne vas in ne šola.

Knjižnica zbira, hrani in izposoja knjige ter vpisuje nove člane. Ima prostor za branje, igralni prostor za igro najmlajših … Otrok v knjižnici lahko: bere, obišče uro pravljic, se udeleži bralnih srečanj, si ogleda razstave, prisostvuje kulturnim dogodkom za otroke … Zaživi popolno življenje na poti k odraslosti.

Zato je ves mesec april posvečen knjigam – svetovni dan mladinske književnosti (2. 4.) in svetovni dan knjige (23. 4.).

To smo poudarilii v treh pravljičnih zgodbicah o treh različnih knjižnicah, kjer so knjige za otroke pripravile presenečenje, in to na prav čarobni način. Ta dan so pravljice oživele, knjige so spregovorile, se predstavile in marsikaj zaupale ... Ja, čisto zares ... Oh, kako nenavadno! Ne morete verjeti, kako so otroci vzljubili knjige in uživali! Prvošolčki, prisrčni in iskreni bralci, so s pomočjo knjige dobili hišnega prijatelja.

KNJIŽNICE potrebujejo OTROKE, OTROCI potrebujejo KNJIŽNICE, oboji pa potrebujejo KNJIGE!

  • Velikost: 14,8 x 21 cm
  • Vezava: Trda vezava
  • Število strani: 32
  • Ilustrator: Karin Berce

Ni komentarjev v temu trenutku

30 ostalih knjig v tej kategoriji: