Gaja Ross

STONOGOVI DOBIJO MLADE STONOGICE

25,00 € z DDV

Rojstvo otroka življenje mame in očeta obrne na glavo. Kaj šele se zgodi, če se dvema stonogama rodi osem mladih stonogic. To pomeni  oprati po 8x100 nogavičk na dan, 8x10 pleničk na dan...pa vse te mladičke nahraniti...Zabavna zgodbica o Lojzetu, Pepci in njunih otrocih.

Podrobnosti→

Dostava naslednji delovni dan

» Dodaj na spisek želja

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točk zvestobe. Vaš voziček bo znašal 2 točk , ki jih lahko pretvorite v bone 0,40 €."Končno so rojstva stonogic osrečila Stonogove – očeta Lojzeta in mamo Pepco. Njuno življenje se je stoodstotno spremenilo.
Toliko časa nič, potem pa kar osem, osem ljubkih stonogic: štiri punčke in štirje fantki. Zdaj si pa zamislite, koliko je to pleničk in čepic! Osemkrat na dan zamenjati in oboje oprati - osmim mladičkom s stotimi nožicami, sedemkrat na teden! Kje pa so tu še čeveljčki  in nogavičke -  dvakrat po sto krat osem! Ne pozabimo še na obutev zelo skrbnih staršev!... Za pravilno predstavo velike količine oblačilc in obutev si bo najbolje načrtati tabelo z vsemi imeni otrok… Takrat pa vas bo, bralke in bralci zaskrbelo tudi število nenehno lačnih ust. Zamislili se boste  nad njihovo prostorsko stisko.
A ne skrbite!  Srečna družina so. Pa še kako izjemna! To vam lahko potrdijo njihovi sosedje.  Da ne pozabim: zaradi vozičkov iz lupinic so pa Stonogovi sploh nekaj posebnega. Meni pa diši ta pravljica po nečem izjemnem."
Pavlina Pogorevc

  • Velikost: 14,8 x 21 cm
  • Vezava: Trda vezava
  • Število strani: 32
  • Ilustrator: Karin Berce

Ni komentarjev v temu trenutku

30 ostalih knjig v tej kategoriji: