Jasna Jurkovič

SKRIVNOSTNI ČOLN - DAN DRŽAVNOSTI

25,00 € z DDV

Lipov list na platnici knjige označuje tiste knjige, ki  želijo otrokom približati naše praznike in običaje. Dan državnosti je za nas pomemben dan, 25. junij pa je še kako pomemben tudi za šolarje...počitnice so tu.

Podrobnosti→

Dostava naslednji delovni dan

Na voljo: Knjige ni več na zalogi


Notify me when available

» Dodaj na spisek želja

Z nakupom tega izdelka pridobite 2 točk zvestobe. Vaš voziček bo znašal 2 točk , ki jih lahko pretvorite v bone 0,40 €.Bi raje preživeli poletne počitnice sami doma v družbi računalnika, telefona in televizije ali bi si s prijatelji raje zgradili pravo hiško v gozdu, za katero ne bi vedel nihče in v kateri bi varovali svoje skrivnosti?
Samo in njegovi prijatelji, Jure, Žiga, Kaja in Iza, so se odločili za drugo možnost. Pred njimi so nepozabne poletne počitnice. Našli so zapuščeni čoln, ki jim bo popolnoma spremenil življenje.
Spoznajte, kaj bodo skrili v hiški v gozdu, zakaj bodo razbili svoje šparovčke, kdo od njih bo doživel prvi poljub, zakaj bodo morali lagali staršem, pred kom se bodo skrivali, kaj povezuje skrivnostni čoln z dnevom državnosti in zakaj na čolnu plapola slovenska zastava.

  • Velikost: 14,8 x 21 cm
  • Vezava: Trda vezava
  • Število strani: 32
  • Ilustrator: Nina Kovačič

Ni komentarjev v temu trenutku

30 ostalih knjig v tej kategoriji: